Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ سیدابراهیم رئیسی شب گذشته در جمع عزاداران حسینیه اعظم زنجان، اظهار کرد: جریان کربلا برنامه‌ریزی شده بود و از جمله فصل شهادت و اسارت را شامل می‌شد. 

در فصل اسارت نیز همه اسرا حواس‌شان به این موضوع معطوف بود که خون سیدالشهدا (ع) باید باقی بماند و بتواند در جامعه اسلامی انسان‌ساز باشد. تصور یزیدیان این بود که در واقعه عاشورا، همه چیز به اتمام می‌رسد و نام و کربلای امام حسین (ع) همان جا باقی می‌ماند، ولیکن اراده بر این بود که عاشورا، باعث تولد عاشورایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ملاصدرا می‌گوید مردان بزرگ دو روز تولد دارند، یک روز تولد جسم و یک روز تولد شخصیت، همه ما حسین بن علی (ع) و یاران ایشان را به نام عاشورا می‌شناسیم. شاید هیچ‌کدام از ما تاریخ تولد یاران امام حسین (ع) را ندانیم ولی می‌دانیم که در واقعه عاشورا به شهادت رسیده‌اند.

رئیس دستگاه قضا افزود: عاشورا روز مرگ عاشورائیان نیست، بلکه روز تولد عاشورائیان است. این، تا جایی که زمین، زمین است و زمان، زمان است ادامه دارد و حیات اباعبدالله‌الحسین (ع) و یارانش جاودانه است. یزیدیان بسیار تلاش کردند عاشورا باقی نماند، اما حتی در شب قدر که بهترین زمان است، کسی که می‌خواهد به پروردگار نزدیک شود به زیارت امام حسین (ع) می‌رود.

رئیسی با تاکید بر اینکه بهترین زمان‌ها با کربلا پیوند خورده است، تصریح کرد: چرا پیامبر (ص)، امیرالمومنین (ع)، امام مجتبی (ع) و فاطمه زهرا (س) اربعین ندارند؟ چون حتی در خصوص اباعبدالله (ع) هم دشمنان تلاش کرده بودند که برکات عاشورا به جامعه بشری نرسد ولی امام سجاد (ع) زیارت اربعین را باب کردند و فرمودند یکی از علامات و نشانه‌های مومن، زیارت اربعین است و بعد از آن زیارت حسین بن علی (ع) باب شد.

وی یادآور شد: امروز راهپیمایی عظیم اربعین، غوغایی است و میلیون‌ها انسان از سراسر عالم با تحمل گرسنگی، تشنگی و نداشتن جا و مکان، حماسه بزرگی را خلق می‌کنند و چنین چیزی جلوه بزرگی از حضور دلدادگان اباعبدالله (ع) است. سختی در عالم خیلی زیاد است ولی هر کس که دچار سختی می‌شود می‌گوید «من کارم سخت‌تر از زینب (س) نبود».

رئیسی با تاکید بر اینکه امروز، عاشورا و کربلای حسین بن علی (ع)، نماد همه مظاهر عالی انسانی است، افزود: قریب چهل سال امام سجاد (ع) برای عاشورا اشک ریختند؛ چرا که عاشورا باید می‌ماند. همه ائمه تا امام عصر (عج) برای امام حسین (ع) اشک ریختند و امام عصر (عج) می‌فرمایند «اگر اشک چشمانم خشک شود، برای تو حسین خون گریه خواهم کرد».

وی ادامه داد: در زمان غیبت کبری، همه انبیا، علما و بزرگان دین بر زنده نگاه داشتن عاشورا تاکید کرده‌اند. مرحوم علامه طباطبایی تبریزی از آیت‌الله قاضی نقل کرده است که «پرده از جلوی چشمم کنار رفت و دیدم همه کاره در هر دو عالم حسین بن علی (ع) است.»

دشمنان همیشه با عاشورا در ستیز بوده‌اند. در زمان پهلوی، در خانه‌ها و مساجد و تکایا را می‌بستند؛ چرا که روضه امام حسین (ع) پیام دارد و عاشورا قرار است حرکت بزرگی در عالم بشریت ایجاد کند.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: حسین بن علی (ع) فقط مربوط به سال 61 هجری نیست. پیام عاشورا این بود که مرد و زن مسلمان، در طول حیات بشریت با یزیدیان و ظلم و فساد نباید کنار بیایند.

عاشورا امید برای بشریت و تصمیم برای نبود ظلم، استکبار و ستم است. عاشورا نقطه دلدادگی به خدا است و انسان باید با الگو قرار دادن اباعبدالله (ع) عاشورایی فکر کرده و عاشورایی عمل کند.

وی با اشاره به اینکه در عاشورا همه مظاهر عالی انسانی نقش بسته است، تصریح کرد: در عاشورا همه گروه‌های سنی از مرد و زن نقش دارند. عاشورا جلوه خوش‌عاقبتی و بدعاقبتی است.

عاشورا جلوه ایثار و گذشت و ایستادگی در راه خدا است. امام حسین (ع) در روز عاشورا راضی بود به رضای خداوند و هر چه که خداوند می‌پسندید، ایشان هم می‌پسندید. گویی امام حسین (ع) هیچ پسندی جز پسند حق ندارد و در برابر هر چه خداوند می‌خواست، سر تعظیم فرود آورد.

رئیسی یادآور شد: تفکر و زندگی همه ما باید عاشورایی باشد. عاشورا باید مظهر امید، دلدادگی و تعهد در جامعه بشری باشد. یکی از جلوه‌های عاشورا، انقلاب اسلامی است.

به نام عاشورا انقلاب شد و فرزندان‌مان شهید شدند. خون شهدای ما به ثارالله متصل و ماندگار شد. منتقم خونی که به ثارالله متصل شود، خداوند متعال و صاحب این خون، الله است.

رئیس قوه قضاییه افزود: عاشورا مظهر امر به معروف و نهی از منکر است. نمی‌توان «به من چه، به‌ تو چه» را در مملکت اسلامی پیاده کرد. نظام ما، نظام امر به معروف و نهی از منکر است و جامعه‌ای که امر به معروف و نهی از منکر نکند، جامعه مرده است. فردی که بگوید «به من چه» مرده محسوب می‌شود و عاشورا مظهر همه تحولات اجتماعی است. «هیهات من الذله» شعار جهانی شده است.

وی خاطرنشان کرد: هیچ‌کس حاضر نیست زیر بار ذلت برود. یک جلوه از عاشورا حزن و اندوه است و یک جلوه عقلانیتی است که در عاشورا حکم‌فرما بود. عزت و اقتدار امروز ما در برابر دشمن به خاطر تفکر عاشورایی و ایستادگی و مقاومت است. در مقابل دشمن نباید کوتاه آمد و باید مقاوم بود. اندیشه و عمل عاشورایی باید در همه جوانب زندگی‌مان جلوه گر باشد./ ایسنا

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امر به معروف و نهی از منکر قوه قضاییه ابراهیم رئیسی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۲۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مشاور معاونت پرستاری و نمایندۀ دفتر توسعۀ منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت به‌همراه جمعی از مدیران دانشگاه از پانسیون‌های پرستاران در حال احداث بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه بازدید کردند.

رئیس ادارۀ پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به این‌که بازدید به‌منظور برآورد پیشرفت کاری طرح احداث، تکمیل و تجهیز پانسیون‌های پرستاری انجام شد، گفت: این طرح برای رفاه حال پرستاران به‌ویژه پرستاران غیر بومی که مشکلات عدیده‌ای برای اسکان در ایام ارائۀ شیفت در بیمارستان‌ها دارند، در حال اجرااست.

معصومه پاشایی افزود: امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم از سوی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، تکمیل مراحل باقی‌ماندۀ این پروژه سرعت بیشتری بگیرد تا هر چه زودتر شاهد بهره‌برداری از این طرح باشیم.

مدیر بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) نیز در حاشیۀ این بازدیدگفت: ساختمان بخش‌های اداری، MRI، انکولوژی، زیست پرستار و زیست پزشک در اولویت پروژه‌های عمرانی دانشگاه قرار دارد که امیدواریم با افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه‌‎ها، گامی ارزشمند در جهت خدمت‌رسانی و پاسخ‌گویی هر چه جامع‌تر به مراجعین و ارتقای رضایت‌مندی کادر درمان به‌ویژه پرستاران عزیز برداشته شود.

فهیمه عطاریان با بیان این‌که تلاش کادر درمان و تیم مدیریتی و پشتیبانی این مرکز کسب رضایت‌مندی حداکثری مراجعین و پاسخ‌گویی جامع به نیاز‌های درمانی شهروندان محترم است، افزود: هم‌اکنون بیمارستان ۲۷۲ تخت‌خوابی امام حسین (ع)، پاسخ‌گوی خدمات درمانی مردم شهرستان تربت حیدریه و شهرستان‌های اطراف در بخش‌های ارتوپدی، جراحی عمومی و جراحی اعصاب، داخلی، بخش VIP، بخش چشم، گوش، حلق و بینی و بخش‌های مراقبت ویژه شامل اتاق عمل و ICU و همچنین خدمات پاراکلینیکی و تشخیصی و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • رسانه‌ها پای کار بیست‌ویکمین همایش پیرغلامان حسینی باشند
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • آرمان‌های امام راحل به نسل جدید معرفی شود
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم